Trixie Tüzelőbugyi Fekete Kutyáknak S
Trixie Tüzelőbugyi Fekete Kutyáknak S
990 Ft

Trixie Tüzelőbugyi Fekete Kutyáknak S

TRIXIE TÜZELŐBUGYI FEKETE KUTYÁKNAK

Egészségügyi tüzelőbugyi kutyáknak

Trixie Protective Pants kutyabugyi – Fekete színű, a kutya testéhez tökéletesen illeszkedő, cserélhető betétes tüzelőbugyi, bármely megfelelő méretű kutyára. Puha, vékony anyagból készült kb. 30 fokon mosható.

A nem ivartalanított szukák tüzelésekor óhatatlanul is előfordul, hogy esetlegesen foltot hagy a bútorokon vagy egyszerűen a szőnyegen. Ennek a terméknek a használatával ez a probléma egyszerűen megelőzhető.

 

Ugyanakkor a kutyánk sétáltatásakor esetlegesen bekövetkező nemkívánt aktusból származó terhesség is megelőzhető a tüzelőbugyi használatával.

 

Tüzelés alatt alkalmazzuk a tüzelőbugyit, amely 6 méretben kapható, tiszta pamut anyagból, állítható csattal záródó elasztikus derékrésszel, melynek segítségével az a kívánt méretre állítható. A kutyabugyi 30 fokon mosható, de a nedvszívó betét cserélendő benne! A csomag 3db betétet tartalmaz. Pótbetétet a kutyabugyihoz külön megvásárolható!

 

A megfelelő kutyabugyi kiválasztásához vegyen méretet a kedvencéről. A méretvételhez a kutyának közvetlenül a hátsó lábak előtti körméretét szükséges megmérnie, az alábbi táblázatban is ezek az adatok vannak megadva.

 

Kapható méretek:

  • XS(20-25cm) körméret
  • S(24-31cm) körméret
  • S-M(32-39cm) körméret
  • M(40-49cm) körméret
  • L(50-59cm) körméret
  • XL(60-70cm) körméret
Rendelhető
Kiszerelési egység
990 Ft
Egységár: 990 Ft/DB
Részletek
TRIXIE TÜZELŐBUGYI FEKETE KUTYÁKNAK Egészségügyi tüzelőbugyi kutyáknak Trixie Protective Pants kutyabugyi - Fekete színű, a kutya testéhez tökéletesen illeszkedő, cserélhető betétes tüzelőbugyi, bármely megfelelő méretű kutyára. Puha, vékony anyagból készült kb. 30 fokon mosható. A nem ivartalanított szukák tüzelésekor óhatatlanul is előfordul, hogy esetlegesen foltot hagy a bútorokon vagy egyszerűen a szőnyegen. Ennek a terméknek a használatával ez a probléma egyszerűen megelőzhető. Ugyanakkor a kutyánk sétáltatásakor esetlegesen bekövetkező nemkívánt aktusból származó terhesség is megelőzhető a tüzelőbugyi használatával. Tüzelés alatt alkalmazzuk a tüzelőbugyit, amely 6 méretben kapható, tiszta pamut anyagból, állítható csattal záródó elasztikus derékrésszel, melynek segítségével az a kívánt méretre állítható. A kutyabugyi 30 fokon mosható, de a nedvszívó betét cserélendő benne! A csomag 3db betétet tartalmaz. Pótbetétet a kutyabugyihoz külön megvásárolható! A megfelelő kutyabugyi kiválasztásához vegyen méretet a kedvencéről. A méretvételhez a kutyának közvetlenül a hátsó lábak előtti körméretét szükséges megmérnie, az alábbi táblázatban is ezek az adatok vannak megadva. Kapható méretek: XS(20-25cm) körméret S(24-31cm) körméret S-M(32-39cm) körméret M(40-49cm) körméret L(50-59cm) körméret XL(60-70cm) körméret
Adatok
Kiszerelési egység
S
Várható kiszállítás
2021.09.27
Cikkszám
1130023491
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek