Trixie Tüzelőbugyi Betét Kutyáknak M 10Db
Trixie Tüzelőbugyi Betét Kutyáknak M 10Db
499 Ft

Trixie Tüzelőbugyi Betét Kutyáknak M 10Db

TRIXIE TÜZELŐBUGYI BETÉT KUTYÁKNAK

Egészségügyi tüzelőbugyi betét kutyáknak

Trixie Protective Kutyabugyi betét – Fehér színű filcbetét, bármely megfelelő méretű cserélhető betétes tüzelőbugyihoz. A betét egészségügyi okokból nem mosható, azt minden esetben cserélnie kell! A csomag 10db eldobható betétet tartalmaz.

 

A nem ivartalanított szukák tüzelésekor óhatatlanul is előfordul, hogy esetlegesen foltot hagy a bútorokon vagy egyszerűen a szőnyegen. Ennek a terméknek a használatával ez a probléma egyszerűen megelőzhető.

 

Ugyanakkor a kutyánk sétáltatásakor esetlegesen bekövetkező nemkívánt aktusból származó terhesség is megelőzhető a tüzelőbugyi használatával.

 

Tüzelés alatt alkalmazzuk a megfelelő színű deLuxe tüzelőbugyit, amely 6 méretben kapható, tiszta pamut anyagból, állítható csattal záródó elasztikus derékrésszel, melynek segítségével az a kívánt méretre állítható.

 

A megfelelő kutyabugyi kiválasztásához vegyen méretet a kedvencéről. A méretvételhez a kutyának közvetlenül a hátsó lábak előtti körméretét szükséges megmérnie, az alábbi táblázatban is ezek az adatok vannak megadva.

 

Kapható méretek: 

  • XS,-S,-S/M (10db)
  • M (10db)
  • L-XL (10db)
Raktáron
Kiszerelési egység
499 Ft
Egységár: 50 Ft/DB
Részletek
TRIXIE TÜZELŐBUGYI BETÉT KUTYÁKNAK Egészségügyi tüzelőbugyi betét kutyáknak Trixie Protective Kutyabugyi betét - Fehér színű filcbetét, bármely megfelelő méretű cserélhető betétes tüzelőbugyihoz. A betét egészségügyi okokból nem mosható, azt minden esetben cserélnie kell! A csomag 10db eldobható betétet tartalmaz. A nem ivartalanított szukák tüzelésekor óhatatlanul is előfordul, hogy esetlegesen foltot hagy a bútorokon vagy egyszerűen a szőnyegen. Ennek a terméknek a használatával ez a probléma egyszerűen megelőzhető. Ugyanakkor a kutyánk sétáltatásakor esetlegesen bekövetkező nemkívánt aktusból származó terhesség is megelőzhető a tüzelőbugyi használatával. Tüzelés alatt alkalmazzuk a megfelelő színű deLuxe tüzelőbugyit, amely 6 méretben kapható, tiszta pamut anyagból, állítható csattal záródó elasztikus derékrésszel, melynek segítségével az a kívánt méretre állítható. A megfelelő kutyabugyi kiválasztásához vegyen méretet a kedvencéről. A méretvételhez a kutyának közvetlenül a hátsó lábak előtti körméretét szükséges megmérnie, az alábbi táblázatban is ezek az adatok vannak megadva. Kapható méretek:  XS,-S,-S/M (10db) M (10db) L-XL (10db)
Adatok
Kiszerelési egység
10db
Várható kiszállítás
2021.10.04
Cikkszám
1130023497
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek