Royal Canin Kutyatáp Xsmall Junior  3Kg
Royal Canin Kutyatáp Xsmall Junior 3Kg
6 499 Ft

Royal Canin Kutyatáp Xsmall Junior 3Kg

Royal Canin X-SMALL JUNIOR 1,5 kg kutyatáp kölyökkutyáknak, nagyon kistestű fajták számára (4 kg felnőttkori testtömegig) - 10 hónapos korig.

Egészséges emésztés és bélpasszázs A tápanyagok egyedülálló kombinációja az emésztőszervek egészségének támogatására (L.I.P. fehérjék) és a kiegyensúlyozott bélflóra biztosítására (prebiotikumok).
Rendelhető
Kiszerelési egység
6 499 Ft
Egységár: 2 166 Ft/KG
Részletek
Egészséges emésztés és bélpasszázs A tápanyagok egyedülálló kombinációja az emésztőszervek egészségének támogatására (L.I.P. fehérjék) és a kiegyensúlyozott bélflóra biztosítására (prebiotikumok). A táp kielégíti a nagyon kis testméretű fajtákba tartozó kölyökkutyák nagy energiaszükségletét a növekedési időszakban, emellett megfelel a válogatós kutyák igényeinek is. Ezt a kisméretű tápszemcsét kifejezetten úgy alakították ki, hogy tökéletesen illeszkedjen a 4kg-nál kisebb testsúlyú kutyák miniatűr állkapcsához. Egyedülálló összetétele segít serkenteni a nagyon kis testméretű fajtákba tartozó, válogatós kutyák étvágyát is. A tápanyagok egyedülálló kombinációja az emésztőszervek egészségének támogatására (L.I.P. fehérjék) és a kiegyensúlyozott bélflóra biztosítására (prebiotikumok). A nagyon kistestű fajtákba tartozó kölyökkutyák hajlamosak a bélsárrekedésre. A rostok - köztük a Psyllium rostok - kiegyensúlyozott bevitele elősegíti a normális bélpasszázst és a jó minőségű bélsár ürítését. Kalciumtartalmának köszönhetően segít csökkenteni a fogkőképződést. Szabadalmaztatott antioxidáns komplex- és prebiotikum tartalmának köszönhetően támogatja a kölyökkutya természetes védekező rendszereit.
Adatok
Márka
ROYAL CANIN
Életkor
JUNIOR
Méret
KIS TESTŰ
Kiszerelési egység
3kg
Várható kiszállítás
2021.09.23
Cikkszám
3071002003
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek