Royal Canin Kutyatáp Mini Light Weight Care  8Kg
Royal Canin Kutyatáp Mini Light Weight Care 8Kg
14 899 Ft

Royal Canin Kutyatáp Mini Light Weight Care 8Kg

Teljes értékű eledel kis testű túlsúlyra hajlamos felnőtt kutyáknak, magas fehérje- és alacsony zsírtartalom, teltségérzetet adó ballasztanyagok, omega-zsírsavakkal, speciális krokettekkel.

Manapság nagyon sok háziállat túlsúlyos, mely megterheli az ízületeket és ártalmas az egészségre. Hozza formába háziállatát egy kiegyensúlyozott, ízletes és teltséget adó eledellel.

Egyes kutyafajták hajlamosak az elhízásra vagy a mohó habzsolásra (pl. a Hosszúszőrű Tacskó, Sheltie, Cavalier King Charles Spaniel, Cairn Terrier, Törpe Schnauzer). Ezen tényezők ellen olyan, kifejezetten a kicsi, túlsúlyos kutyák igényeihez szabott étrenddel ellensúlyozhatja ezeket a tényezőket.

 ;
Rendelhető
Kiszerelési egység
14 899 Ft
Egységár: 1 862 Ft/KG
Részletek
Manapság nagyon sok háziállat túlsúlyos, mely megterheli az ízületeket és ártalmas az egészségre. Hozza formába háziállatát egy kiegyensúlyozott, ízletes és teltséget adó eledellel. Egyes kutyafajták hajlamosak az elhízásra vagy a mohó habzsolásra (pl. a Hosszúszőrű Tacskó, Sheltie, Cavalier King Charles Spaniel, Cairn Terrier, Törpe Schnauzer). Ezen tényezők ellen olyan, kifejezetten a kicsi, túlsúlyos kutyák igényeihez szabott étrenddel ellensúlyozhatja ezeket a tényezőket. Royal Canin Light Weight Care Mini jellemzői röviden: Teljes értékű eledel (1-10 kg), túlsúlyra hajlamos felnőtt kutyák számára (12 hónapos kortól) 31%-al kevesebb zsírt tartalmaz (az eredeti eledelhez képest): segít a testsúly megtartásában és csökkentésében Magasabb fehérjetartalom (30%): megmarad az eredeti izomtömeg és segíti az izomépítést Alacsonyabb zsírtartalom (11%): Segít az ideális testsúly megtartásában Oldódó és nem oldódó ballasztanyagok: telítenek Értékes omega-3 zsírsavak: támogatják a bőr és a szőrzet egészségét Könnyen elfogadják: a gondosan válogatott tápanyagok miatt Válogatós kutyáknak is megfelelő: a speciális krokettméret, -forma és -struktúra megkönnyíti a tápanyagfelvételt A túlsúlyra hajlamos kutyák számára szánt termék kapható szárazeledelként, krokettes formában, valamint finom krémes-habos tasakos nedvestápként is. A két termék kombinálható egymással. A száraz eledel krokettjei termékenként különböző méretűek, figyelve a kicsi, közepes és nagy testű kutyák igényeire.
Adatok
Kiszerelési egység
8kg
Várható kiszállítás
2021.09.24
Cikkszám
3072004008
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek