Royal Canin Kutyatáp Mini Digestive Care  2Kg
Royal Canin Kutyatáp Mini Digestive Care 2Kg
6 499 Ft

Royal Canin Kutyatáp Mini Digestive Care 2Kg

Kiegyensúlyozott, teljes értékű eledel kis termetű (1-10 kg), érzékeny emésztésű kutyáknak, megfelelő táp-& ballasztanyagokkal, prebiotikummal, L.I.P.-fehérjékkel.

Az emésztési zavarok vbizony gyakran okoznak kellemetlenséget - s nincs ez másként kutyáink esetében sem. A kiváló minőségű tápanyagokat tartalmazó eledel segíti kutyájának emésztését. A Royal Canin Digestive Care Mini kiváló választás a 10 kg alatti kutyák számára. Az ízletes receptúra kifejezetten az érzékeny emésztésű kutyák számára készült.

 ;
Rendelhető
Kiszerelési egység
6 499 Ft
Egységár: 3 250 Ft/KG
Részletek
Az emésztési zavarok vbizony gyakran okoznak kellemetlenséget - s nincs ez másként kutyáink esetében sem. A kiváló minőségű tápanyagokat tartalmazó eledel segíti kutyájának emésztését. A Royal Canin Digestive Care Mini kiváló választás a 10 kg alatti kutyák számára. Az ízletes receptúra kifejezetten az érzékeny emésztésű kutyák számára készült. Royal Canin CCN Digestive Care Mini jellemzői röviden: Teljes értékű eledel kis testű, érzékeny emésztéssel rendelkező (1-10 kg), felnőtt kutyák (10 hónapos kortól) számára Válogatott ballasztanyagok: az oldódó és nem oldódó rostok javítják a széklet minőségét Prebiotikum: támogatólag hat a kiegyensúlyozott és egészséges bélflórára Könnyen emészthető L.I.P.-fehérjék: segítik a megfelelő emésztést Aktív tápanyagok: innovatív gyártási eljárásnak köszönhetően jobban emészthető Válogatós kutyák számára is megfelelő: a speciális krokettméretnek, -formának és -struktúrának köszönhetően könnyebb a tápanyagfelvétel A kutyák 92%-ánál megfelelő lett a széklet minősége, a Royal Canin Campuson tudományosan vizsgált és igazolt eredmény Az érzékeny emésztésű kutyák számára szánt termék kapható szárazeledelként, krokettes formában, valamint finom krémes-habos tasakos nedvestápként is. A két termék kombinálható egymással. A száraz eledel krokettjei termékenként különböző méretűek, figyelve a kicsi, közepes és nagy testű kutyák igényeire.
Adatok
Kiszerelési egység
2kg
Várható kiszállítás
2021.09.24
Cikkszám
3072003002
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek