Royal Canin Kutyatáp Medium Starter Mother&Babydog  4Kg
Royal Canin Kutyatáp Medium Starter Mother&Babydog 4Kg
7 799 Ft

Royal Canin Kutyatáp Medium Starter Mother&Babydog 4Kg

Royal Canin Medium Starter Mother & Babydog közepes termetű vemhes és szoptató szukáknak, 2 hónapnál fiatalabb kölyköknek. Start Complex formulával az egészséges immunrendszerért.

A vemhesség és a szoptatás alatt a nőstény kutyák sajátos táplálékot igényelnek. Ugyanígy a négy hétnél idősebb, fejlődő kölyköknek már növekedésüket elősegítő kiegészítő táplálékra van szükségük. 

A Start Complex formulával kialakított Royal Canin Medium Starter Mother & Babydog kutyatápot kifejezetten a közepes termetű szukák és a kölykök tápanyagszükséglete szerint fejlesztették ki.

Rendelhető
Kiszerelési egység
7 799 Ft
Egységár: 1 950 Ft/KG
Részletek

A vemhesség és a szoptatás alatt a nőstény kutyák sajátos táplálékot igényelnek. Ugyanígy a négy hétnél idősebb, fejlődő kölyköknek már növekedésüket elősegítő kiegészítő táplálékra van szükségük. A Start Complex formulával kialakított Royal Canin Medium Starter Mother & Babydog kutyatápot kifejezetten a közepes termetű szukák és a kölykök tápanyagszükséglete szerint fejlesztették ki.

Royal Canin Medium Starter Mother & Babydog kutyatáp:

  • A vemhes-, szoptató- ill. kölyökkutyák igényeihez igazított tápanyag- és energiatartalommal rendelkezik.
  • Megfelelő vemhes és szoptató szukáknak.
  • Ideális a négy hétnél idősebb kölyköknek az elválasztás időszakában.


A vemhesség utolsó 3-4 hetében a nőstény kutya testsúlya és mérete drasztikusan megnő, ezért több táplálékot igényel. Ajánlott több, kisebb étkezést beiktatni naponta, mivel a vemhesség megakadályozza, hogy egyszerre nagyobb mennyiségű élelmet fogyasszon. 
A szoptatás alatt a tejtermeléshez több energia és sok ivóvíz szükséges. A bőséges energiabevitel megelőzi a súlyveszteséget.

A kiskutyák számától függően a szoptató szuka energiaszükséglete 2-3-szorosa az egyébként szokásosnak. Ezért fontos a megfelelő tápanyag- és energiatartalmú étrend.
A 3-4. héten a kölyköknek már adható félszilárd táplálék. Fejlődésük ezen szakaszában már egyre kevesebb anyatejet és egyre több szilárd élelmet igényelnek. A kölykök anyjuk táplálkozási szokásait utánozzák. Ezzel egyidőben a szukának egyre csöken az energiaszükséglete, ezért egyre kevesebb élelmet kell neki adni.

A Royal Canin Medium Starter Mother & Babydog száraztáp a közepes termetű (11-25 kg) kutyák számára készült. A tudományos kutatásokra alapuló születés körüli program egy olyan egyedülálló táplálási folyamatot jelent, amely eleget tesz a szuka és a kölyke szükségleteinek életük első 5 szakaszában: vemhesség, szülés, szoptatás, elválasztás, a kölyök növekedése azok 2 hónapos koráig. A Start Complex formula tartalmazza mindazon értékes tápanyagokat és alapvető kiegészítőket, amelyek biztosítják a kölyök emésztőrendszerének egészségét. Továbbá segítenek felépíteni és megvédeni a kiskutyák szervezetének természetes védekező rendszerét.

A Royal Canin Medium Starter Mother & Babydog kutyatáp:

Száraz kutyatáp a közepes termetű (11-25 kg) kutyák számára.

Megfelelő vemhes és szoptató szukáknak: a táp magas tápanyag- és energiatartalma a vemhes és szoptató szukák sajátos szükségleteihez igazodik.

Ideális kölyköknek: hasznos támogatást nyújt az elválasztási időszakban, 3-4 hetes kortól.

Start Complex formula: az anyatejben található tápanyagok sajátos összetétele és a különleges kiegészítők elősegítik a kölyök emésztő- és immunrendszerének egészségét és biztonságát.

Folyadékpótlás: a krokettek benedvesíthetők, vízbe áztatva egészen lágy állagú, étvágygerjesztő eledelt kaphatunk, tökéletes étrendet kínálva a szukának és a kölyköknek az elválasztási időszakban.

 

A Royal Canin Medium Starter Mother & Babydog száraz kutyatáp segít abban, hogy megfelelő étrenddel táplálja közepes termetű (11-25 kg) vemhes, szoptató kutyáját valamint azok 2 hónapnál fiatalabb kölykeit. A speciális receptúra kifejezetten ezen kutyák táplálkozási igényeihez igazodva került kialakításra.

Adatok
Kiszerelési egység
4kg
Várható kiszállítás
2021.10.01
Cikkszám
3073000004
ÖSSZETÉTEL
Összetevők:
Szárnyasfehérje (szárított), rizs, állati zsír, növényi fehérje izolátum*, kukorica, szárított répaszelet, állati fehérje (hidrolizált), ásványi anyagok, halolaj, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharid-forrás), butirát, élesztő-kivonat (béta-glükán-forrás), körömvirágliszt (lutein-forrás).

* L.I.P.: válogatott könnyen emészthető, magas biológiai értékű fehérjék.

Adalékanyagok:
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
A-vitamin (19.000 NE/kg), D3-vitamin (1.200 NE/kg), E1 [vas] (40 mg/kg), E2 [jód] (4 mg/kg), E4 [réz] (12 mg/kg), E5 [mangán] (52 mg/kg), E6 [cink] (133 mg/kg), E8 [szelén] (0,07 mg/kg).

Technológiai adalékanyagok:
Üledékes eredetű klinoptilolit (10 g/kg).

Tartósítószerek:
antioxidánsok.

Analitikai összetevők

fehérje 30.0 %
nyerszsír 22.0 %
nyersrost 1.3 %
hamu 8.0 %
ETETÉSi ÚTMUTATÓ:
Etetési útmutató g/nap a gyártó ajánlása szerint:

A Royal Canin Medium Starter Mother & Babydog teljes értékű száraz kutyatáp vemhes ill . szoptatós szukáknak és kölyköknek az elválasztás időszakában.   Vízzel való keverésére szíveskedjen figyelembe venni az eledeles zsákon található mennyiségi adatokat!

Kölyköknek az elválasztás időszakában
Kor (hetekben) 11 kg 15 kg 20 kg 25 kg
0 - 2 hét Kölyöktej Kölyöktej Kölyöktej Kölyöktej
2 - 3 hét Kölyöktej Kölyöktej Kölyöktej 30 g
3 - 4 hét 10 g 30 g 30 g 90 g
4 - 5 hét 30 g 70 g 100 g 155 g
5 - 6 hét 90 g 120 g 140 g 170 g
6 - 7 hét 120 g 150 g 190 g 225 g
7 - 8 hét 145 g 190 g 230 g 280 g

Vemhes szukáknak:
Vemhesség (hetekben) 11 kg 15 kg 20 kg 25 kg
6 hét 173 g 218 g 271 g 320 g
7 hét 189 g 238 g 295 g 349 g
8 hét 204 g 258 g 320 g 378 g
9 hét 220 g 278 g 345 g 407 g
Szoptatás Igény szerint Igény szerint Igény szerint Igény szerint

Mindig gondoskodjon elegendő mennyiségű friss ivóvízről is kedvence számára!
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek