Royal Canin Kutyatáp Medium Digestive Care  10Kg
Royal Canin Kutyatáp Medium Digestive Care 10Kg
16 990 Ft

Royal Canin Kutyatáp Medium Digestive Care 10Kg

Teljes értékű eledel közepes termetű, érzékeny emésztésű kutyáknak könnyen emészthető L.I.P. fehérjékkel, válogatott prebiotikumokkal az egészséges bélflóráért, és aktív tápanyagokkal.

Az emésztési gondok bizony gyakran okoznak kellemetlenséget - s nincs ez másként kutyáink esetében sem. Az egészséges bélrendszer - amellett, hogy kedvence számára jobb közérzetet is biztosít -, azt is jelenti, hogy kutyája szervezetébe nagyobb mértékben szívódnak fel az eledellel magához vett tápanyagok.  Ez pedig nagy mértékben hozzájárul a jó közérzethez. A Royal Canin CCN Digestive Care Medium 11-25 kg-os kutyák számára alkalmas, és speciálisan érzékeny emésztésre hajlamos állatoknak fejlesztették ki.
Rendelhető
16 990 Ft
Egységár: 1 699 Ft/KG
Részletek
Az emésztési gondok bizony gyakran okoznak kellemetlenséget - s nincs ez másként kutyáink esetében sem. Az egészséges bélrendszer - amellett, hogy kedvence számára jobb közérzetet is biztosít -, azt is jelenti, hogy kutyája szervezetébe nagyobb mértékben szívódnak fel az eledellel magához vett tápanyagok.  Ez pedig nagy mértékben hozzájárul a jó közérzethez. A Royal Canin CCN Digestive Care Medium 11-25 kg-os kutyák számára alkalmas, és speciálisan érzékeny emésztésre hajlamos állatoknak fejlesztették ki. A Royal Canin CCN Digestive Care Medium jellemzői vázlatosan: Teljes értékű eledel közepes termetű (11-25 kg), felnőtt kutyáknak (a 12. hónaptól) érzékeny emésztőrendszer esetén Válogatott ballasztanyagok: oldható és nem oldódó rostok támogatják a széklet jobb minőségét,  illetve állagát Prebiotikumok: támogatólag hat a kiegyensúlyozott és egészséges bélflórára Könnyen emészthető L.I.P.-fehérjék: segíthetik az optimális emésztést Aktív tápanyagok: az innovatív gyártási eljárásnak köszönhetően sokkal jobb emészthetőség Válogatós kutyák számára is alkalmas: a speciális krokettméretnek, -formának és -struktúrának hála, könnyebb tápanyagfelvétel A kutyák 92%-ánál megfelelő lett a széklet minősége, a Royal Canin Campuson tudományosan vizsgált és igazolt eredmény Az érzékeny emésztésű kutyáknak szánt termék kapható szárazeledelként, krokettes formában, valamint finom krémes-habos tasakos nedvestápként is. Ez a két teljes értékű változat egymással kombinálva is adható. A szárazeledel krokettjei terméktől függően különböző méretűek, mivel speciálisan a kicsi, közepes vagy nagy termetű kutyákra való tekintettel kerültek kialakításra.
Adatok
Kiszerelési egység
10kg
Várható kiszállítás
2021.09.24
Cikkszám
3073003015
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek