Royal Canin Kutyatáp Medium Adult 7+  4Kg
Royal Canin Kutyatáp Medium Adult 7+ 4Kg
6 699 Ft

Royal Canin Kutyatáp Medium Adult 7+ 4Kg

A Royal Canin Medium Mature Adult 7+ kutyatáp 7 évnél idősebb, közepes termetű (11-25 kg) kutyáknak készült. Védi a bőrt és a szőrzetet, csökkenti a fogkőképződést, és óv a korai öregedési tünetektől.

A közepes méretű kutyák gyakran erősebbek és aktívabbak, mint más kutyák. Széles körben elterjedtek, a nyugodt természetű családi kutyától a munkakutyákig minden típus megtalálható. A családi kutya elhízásra hajlamos és szüksége van az eledel kimért adagolására, míg a közepes méretű munkakutyának (vadászat, versenyek, agility, stb) magas az energiaszükséglete. Nyomkövetés, kotorászás a bozótosban, vízzel való érintkezés és hasonlók miatt a kutyák bőrét és szőrzetét különösen védeni kell.
Rendelhető
Kiszerelési egység
6 699 Ft
Egységár: 1 675 Ft/KG
Részletek
A korosodás első jelei a növekvő lomhaság, a szaglás megromlása és az egyre érzékenyebb emésztés. Az immunrendszer gyengülésével növekszik a betegségek kockázata. A szőrváltás folyamata lassul, a szőrzet elveszti régi fényét. A fogkőképződés felgyorsul, amelynek súlyos következményei lehetnek. A Royal Canin Medium Mature Adult 7+ kutyatáp a 7 évnél idősebb, közepes termetű (11-25 kg), korosodó kutyákról gondoskodik. Ellenállhatatlan íz: a gondosan megválogatott tápanyagok, a krokett különleges állaga, alakja és mérete kutyája számára ellenállhatatlanná teszik. A bőr- és a szőrzet védelme: a borágó olajból származó omega-6 zsírsavak és a gamma-linolénsav elősegíti a fényes szőrzet kialakulását, míg az omega-3 zsírsavak (EPA, DHA) a bőr egészségét támogatják. Megelőzi a fogkőképződést: a nátrium-trifoszfát megköti a nyálban található kalciumot, s ily módon korlátozza a fogkőképződést. A Royal Canin Medium Mature Adult 7+ kutyatáp az "egészséges öregedés" formulájával az aktív sejtek védelméhez járul hozzá: Antioxidánsok (E-, C-vitamin, polifenol) speciális elegye védelmezi a sejteket a szabad gyököktől, így lassítva azok elöregedésének folyamatát. A csökkentett foszfortartalom a veseműködést támogatja. Megfelelő fehérjetartalom (25%) gondoskodik az izomtömeg fenntartásáról. Krokett: A Royal Canin Medium Mature Adult 7+ száraz kutyatáp segít abban, hogy megfelelő étrenddel táplálja közepes termetű (11-25 kg) 7 évnél idősebb, korosodó kutyáját. A speciális receptúra kifejezetten ezen kutyák táplálkozási igényeihez igazodva került kialakításra.
Adatok
Kiszerelési egység
4kg
Várható kiszállítás
2021.09.24
Cikkszám
3073005004
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek