Royal Canin Kutyatáp Medium Adult  15Kg
Royal Canin Kutyatáp Medium Adult 15Kg
19 699 Ft

Royal Canin Kutyatáp Medium Adult 15Kg

Royal Canin Medium Adult kutyaeledel közepes termetű kutyafajták (11-25 kg) felnőtt kutyáinak 12 hónapos kortól 7 éves korig, az erős immunrendszerért és az optimális emésztésért.

A közepes méretű kutyák gyakran erősebbek és aktívabbak, mint más kutyák. Széles körben elterjedtek, a nyugodt természetű családi kutyától a munkakutyákig minden típus megtalálható. A családi kutya elhízásra hajlamos és szüksége van az eledel kimért adagolására, míg a közepes méretű munkakutyának (vadászat, versenyek, agility, stb) magas az energiaszükséglete. Nyomkövetés, kotorászás a bozótosban, vízzel való érintkezés és hasonlók miatt a kutyák bőrét és szőrzetét különösen védeni kell.
Rendelhető
Kiszerelési egység
19 699 Ft
Egységár: 1 313 Ft/KG
Részletek
A közepes méretű kutyák gyakran erősebbek és aktívabbak, mint más kutyák. Széles körben elterjedtek, a nyugodt természetű családi kutyától a munkakutyákig minden típus megtalálható. A családi kutya elhízásra hajlamos és szüksége van az eledel kimért adagolására, míg a közepes méretű munkakutyának (vadászat, versenyek, agility, stb) magas az energiaszükséglete. Nyomkövetés, kotorászás a bozótosban, vízzel való érintkezés és hasonlók miatt a kutyák bőrét és szőrzetét különösen védeni kell. A szabadban sokat tartózkodó közepes méretű kutyákat fokozottabban veszélyeztetik különböző fertőzések, ezért erős immunrendszerre van szükségük. A Royal Canin Medium Adult tápot közepes termetű (11 - 25 kg) kutyáknak fejlesztették ki. Az ideális testsúly megőrzése: ellenőrzött, mérsékelt energiabevitel segít megtartani az ideális testsúlyt. Optimális emésztés: a könnyen és jól emészthető fehérjék és a ballasztanyagok kiegyensúlyozott aránya elősegítik a szervezet optimális tápanyagfelvételét és szabályozzák a bélműködést. Remek íz: a gondosan kiválasztott összetevők, a természetes aromák, valamint a krokettek mérete, alakja és állaga ellenállhatatlanná teszik még a legválogatósabb kutya számára is. A közepes méretű kutyák táplálásának egyik fő célja az immunrendszer lehető legjobb megerősítése. A Royal Canin Medium Adult kutyaeledel a következőképpen segít ebben: A mannán-oligoszacharidok meg tudják kötni a kórokozó baktériumokat és erősítik a bélrendszer helyi védekező rendszerét. Az omega-3 zsírsavak megelőzik a gyulladásokat. A C- és E-vitamin segíti a szabad gyökök semlegesítését és védi a sejttestek sejtmembránjait. Krokett: A Royal Canin Medium Adult száraz kutyatáp segít abban, hogy megfelelő étrenddel táplálja közepes termetű (11-25 kg) felnőtt kutyáját. A speciális receptúra kifejezetten ezen kutyák táplálkozási igényeihez igazodva került kialakításra.
Adatok
Márka
ROYAL CANIN
Életkor
ADULT
Méret
KÖZEPES TESTŰ
Kiszerelési egység
15kg
Várható kiszállítás
2021.09.23
Cikkszám
3073002015
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek