Royal Canin Kutyatáp Giant Adult  15Kg
Royal Canin Kutyatáp Giant Adult 15Kg
17 990 Ft

Royal Canin Kutyatáp Giant Adult 15Kg

Royal Canin Giant Adult óriás termetű (> 45 kg) felnőtt kutyáknak, 18 ill. 24 hónapos kortól. Hatóanyagai elősegítik a porcok, az ízületek egészségét, hozzájárulnak a jó szívműködéshez.

Az óriás termetű (> 45 kg), felnőtt kutyák olyan sajátos alakú és méretű krokettet igényelnek, amely lassú és intenzív rágásra ösztönöz.

Az óriás termetű kutyák akár a 100 kg-os testsúlyt is elérhetik, ezért étrendjüknek olyan összetevőket kell magában foglalnia, amelyek aktív hatóanyagai támogatják a porc- és ízületrendszert és taurinnal, L-karnitinnel kiegészülve hozzájárulnak a jó szívműködéshez. A Royal Canin Giant Adult kutyatáp ezekről a sajátos szükségletekről gondoskodik.
Rendelhető
Kiszerelési egység
17 990 Ft
Egységár: 1 199 Ft/KG
Részletek
Az óriás termetű (> 45 kg), felnőtt kutyák olyan sajátos alakú és méretű krokettet igényelnek, amely lassú és intenzív rágásra ösztönöz. Az óriás termetű kutyák akár a 100 kg-os testsúlyt is elérhetik, ezért étrendjüknek olyan összetevőket kell magában foglalnia, amelyek aktív hatóanyagai támogatják a porc- és ízületrendszert és taurinnal, L-karnitinnel kiegészülve hozzájárulnak a jó szívműködéshez. A Royal Canin Giant Adult kutyatáp ezekről a sajátos szükségletekről gondoskodik. A krokett sajátos alakja, mérete és állaga intenzív rágásra és ezáltal lassú ételbevitelre ösztönöz, így csökken a lenyelt levegő mennyisége. Az intenzív rágás elősegíti a száj és a fogak ápolását is. A fokozott szeléntartalom, az E- (500 mg/kg) és C-vitaminok (200 mg/kg) védelmezik a sejteket a szabad gyököktől. A csökkentett foszfortartalom a veseműködést támogatja. Az L-karnitin (50 mg/kg) és a taurin (1000 mg/kg) exkluzív kombinációja a szívizom működését segíti. Egészséges ízületek: a kondritin-szulfát, a glükozamin és a halolajból származó EPA és DHA zsírsavak hozzájárulnak a csont- és porcrendszer egészségéhez. Krokett:   A Royal Canin Giant Adult száraz kutyatáp segít abban, hogy megfelelő étrenddel táplálja óriás termetű (> 45 kg) felnőtt, 18 ill. 24 hónapos kor feletti kutyáját. A speciális receptúra kifejezetten ezen kutyák táplálkozási igényeihez igazodva került kialakításra.
Adatok
Kiszerelési egység
15kg
Várható kiszállítás
2021.09.24
Cikkszám
3073204015
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek