Royal Canin Kutyatáp Breed German Shepherd Puppy  3Kg
Royal Canin Kutyatáp Breed German Shepherd Puppy 3Kg
6 799 Ft

Royal Canin Kutyatáp Breed German Shepherd Puppy 3Kg

Royal Canin Németjuhász Puppy kutyatáp fiatal németjuhászoknak, 15 hónapos korig, erősíti természetes védekező rendszerüket és támogatja kiegyensúlyozott növekedésüket.

A fiatal németjuhász kutyák érzékeny növekedési szakaszon mennek át, amelynek során különleges táplálkozásra van szükségük.

Különös figyelmet kell fordítani a kiegyensúlyozott növekedés biztosítására, erősíteni a szervezet természetes védekező rendszerét, segíteni és megóvni az egészséges bélműködést valamint a bőr és szőrzet épségét.

Rendelhető
Kiszerelési egység
6 799 Ft
Egységár: 2 266 Ft/KG
Részletek

A német juhász egy felülmúlhatatlanul sokoldalú, nemes kutya. Erős izmai, kifinomult mellkasa, erőteljes mozgása és nemes karaktere a német juhászt igazi szolgálati kutyává teszi, mint mentő-, rendőr-, figyelő- és vezető kutya.

A Royal Canin Németjuhász Puppy száraz kutyatápot a fent említett sajátosságok alapján fejlesztették ki ezen faj fiatal egyedeinek, 15 hónapos korig:

Optimális emésztési biztonság: a rizs mint egyetlen növényi szénhidrátforrás, a nagymértékben (több mint 90%) emészthető L.I.P. fehérjék és a kókuszolaj hozzájárulnak az egészséges emésztéshez. A válogatott, speciális rostok korlátozzák az erjedési folyamatot az emésztőrendszerben, így fenntartják a bélflóra egyensúlyát.

Az immunrendszer erősítése és az oxidáció okozta stressz csökkentése: egy komplex antioxidáns erősíti az immunrendszert, és lassítja a sejtek öregedését. A mannán-oligoszacharidok serkentik az immunválaszt, amely növeli az antitestek (immunoglobulin A, fehérvérsejtek) mennyiségét.

Bőrvédelem és ragyogó szőrzet: a Royal Canin German Shepherd Puppy kutyatáp erősíti a bőr barrier funkcióját, vitamin- és aminosav tartalmának köszönhetően fenntartja a kutya szőrzetének természetes fényét.

Ízületvédelem: a kondritin-szulfát és a glükozamin óvja az ízületeket, s az EPA és DHA Omega-3 zsírsavakkal együtt késlelteti az artritisz, gyulladások és oxidációs problémák kialakulását.


Krokett:

Krokette

 

A Royal Canin German Shepherd Puppy fajspecifikus száraztáp segít abban, hogy megfelelő étrenddel táplálja a németjuhász kölyköt. A speciális receptúra kifejezetten ezen fajta különleges táplálkozási igényeihez igazodva került kialakításra.

Adatok
Kiszerelési egység
3kg
Várható kiszállítás
2021.10.01
Cikkszám
3073013003
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek