Royal Canin Kutyatáp Breed French Bulldog Adult  3Kg
Royal Canin Kutyatáp Breed French Bulldog Adult 3Kg
5 990 Ft

Royal Canin Kutyatáp Breed French Bulldog Adult 3Kg

A Royal Canin French Bulldog Adult kutyatáp felnőtt, 12 hónaposnál idősebb francia bulldogoknak készül. Támogatja az izomtömeg fenntartását, az L-karnitin segíti a zsírégetést.

A francia bulldognak hasznára válik az igényeihez igazított táplálkozás. A francia bulldog izmos, szívós és agilis. Kompakt teste, az izmok és a csontok hangsúlyozottsága adnak a francia bulldognak egyedi megjelenést, épp ezért az ízületei érzékenyek és különleges védelmet igényelnek.

A fej formája miatt nehezen lélegzik, ami rontja az egyes testrészek oxigénellátását, s ez többek között például felpuffadáshoz vezethet.

Rendelhető
Kiszerelési egység
5 990 Ft
Egységár: 1 997 Ft/KG
Részletek

A francia bulldog rendkívül ragaszkodó, intelligens és játékos kutya. Első látásra makacsnak és mogorváknak tűnnek, de ha megismerjük őket, akkor felfedezhetjük érzékenységüket és különleges varázsukat. A francia bulldogok rövid állkapcsuk miatt a táplálkozás különleges módját alakították ki, s ezt etetéskor is szem előtt kell tartani.

A Royal Canin French Bulldog Adult száraz kutyatápot kifejezetten a 12 hónaposnál idősebb francia bulldogoknak fejlesztették ki:

Ideális izomtömeg: Az optimális fehérjetartalomnak köszönhetően hozzájárul az izomtömeg fenntartásához. Emelt szintű L-karnitin-tartalma elősegíti a zsírégetést.

Ízületek védelme: A kondroitin-szulfát, a glükózamin és az omega-3 zsírsavak támogatják az ízületek és a porcok egészségét.

Erjedési folyamatok korlátozása: A válogatott, könnyen emészthető fehérjék minimalizálják a megemésztetlen ételmennyiséget és korlátozzák az erjedési folyamatokat, így ritkább esetben alakul ki felpuffadás. A frukto-ologoszacharidok támogatják az egészséges bélflórát.

Mérethez igazított krokett: Az ergonomikus kialakítású krokett könnyebbé teszi a táplálékfelvételt és az élelem intenzív megrágására ösztönöz, ugyanakkor hozzájárul a szájhigiéniához is.


Krokett:

Krokette

 

A Royal Canin French Bulldog Adult specifikus száraztáp segít abban, hogy megfelelő étrenddel táplálja felnőtt francia bulldog kutyáját. A speciális receptúra kifejezetten ezen fajta különleges táplálkozási igényeihez igazodva került kialakításra.

Adatok
Kiszerelési egység
3kg
Várható kiszállítás
2021.10.04
Cikkszám
3072026002
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek