Happy Dog Kutyatáp Mini Toscana  1Kg
Happy Dog Kutyatáp Mini Toscana 1Kg
2 399 Ft

Happy Dog Kutyatáp Mini Toscana 1Kg

Egészség könnyedén, mediterrán módra.

A könnyű mediterrán konyha klasszikus összetevői ősidők óta természetes védelmet nyújtanak a modern korok civilizációs betegségeivel szemben.

Különösen ki kell emelni itt az illatos mediterrán gyógynövényeket, a kacsát, a lazacot és a vörösborszőlőben található polifenolt.

 

Rendelhető
Kiszerelési egység
2 399 Ft
Egységár: 2 399 Ft/KG
Részletek

Csak a Happy Dog Mini Toscana képes arra, hogy az értékes összetevők ilyen egyedülálló sokszínűségét kínálja.

  • Csak 7,5% zsír, ideális ivartalanított kutyák számára 
  • Válogatott gyógynövényekkel
  • kiegyenúlyozott & könnyen emészthető
  • érzékeny kutyák számára is
  • apró tápszemcse kistestű kutyusoknak

A speciális összetevőknek és a különleges előállítási folyamatnak köszönhetően a Mini Toscana kiválóan alkalmas akár még a speciális igényű, érzékeny kistestű kutyák tudatos táplálására is. A mérsékelt, 7,5%-os zsírtartalom és a vitalizáló 24%-os fehérjetartalom révén kiválóan alkalmas ivartalanított állatok táplálására.

Ezt a különleges receptet az egyedülálló Happy Dog Natural Life Concept® természetes összetevői teszik teljessé.

 

Kedves Kutyabarát!

Családunk már három generáció óta gyárt minőségi állateledelt a bajorországi Wehringenben. Szeretjük a kutyákat, és ez a tény az optimális táplálék iránti törekvésünkkel együtt arra ösztönöz minket, hogy egyedülálló receptúrákat fejlesszünk ki a kutyák egészsége és vitalitása érdekében. A különlegességet a természetes összetevők gondosan megkomponált sokszínűsége jelenti.

A hazai termelőktől származó nyersanyagokra esküszünk, így eledeleink összetevőinél nem merülhet fel a kétes eredetet. Termékeink kizárólag minőségi fehérjéket tartalmaznak, a gyógynövények és gyümölcsök értékes tulajdonságaival kiegészítve.

A Happy Dog ezáltal pontosan olyan táplálékot kínál, amelyre kutyája vágyik. Legyen szó bármekkora méretű, bármilyen igényű és korú kutyáról, kiskutyáktól kezdve az idős kutyákig. Ne bízzon semmit a véletlenre: a Happy Dog eledelekkel kiváló minőségű „német termékek” mellett dönt. Erre a nevemmel is garanciát merek vállalni.

 

Szeretettel, Georg Müller,

Tulajdonos és ügyvezető

Adatok
Kiszerelési egység
1kg
Várható kiszállítás
2021.09.30
Cikkszám
6521009290
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek