Foresto Nyakörv Kutyáknak 8Kg Felett 70Cm
Foresto Nyakörv Kutyáknak 8Kg Felett 70Cm
9 990 Ft

Foresto Nyakörv Kutyáknak 8Kg Felett 70Cm

FORESTO NYAKÖRV KUTYÁKNAK 
A Foresto® egy újgenerációs nyakörv, amely akár 8 hónap védelmet biztosít kullancsok és bolhák ellen.

Miben különleges a Foresto®?

A legszélesebb spektrumú védelmet nyújtja a nyakörvek között
Hatékony bolha, bolhalárva, kullancs ellen Az egyetlen, kullancs elleni repellens nyakörv Kullancsok táplálkozását gátló hatást biztosít, így csökkenti a fertőző betegségek átadásának kockázatát A jelenleg kapható leghosszabb ideig védelmet biztosító kullancs és bolha elleni termék


Egyszeri felhelyezéssel akár 8 hónap védelem kedvencének
Úsztatáskor, fürdetéskor sem kell levenni
Alacsony dózisú, folyamatos hatóanyag-felszabadulást tesz lehetővé, ezzel folyamatos védelmet biztosítva kutyájának, macskájának

Rendelhető
9 990 Ft
Egységár: 9 990 Ft/DB
Részletek

A Foresto® egy újgenerációs nyakörv, amely akár 8 hónap védelmet biztosít kullancsok és bolhák ellen. Miben különleges a Foresto®? A legszélesebb spektrumú védelmet nyújtja a nyakörvek között Hatékony bolha, bolhalárva, kullancs ellen Az egyetlen, kullancs elleni repellens nyakörv

Kullancsok táplálkozását gátló hatást biztosít, így csökkenti a fertőző betegségek átadásának kockázatát A jelenleg kapható leghosszabb ideig védelmet biztosító kullancs és bolha elleni termék Egyszeri felhelyezéssel akár 8 hónap védelem kedvencének Úsztatáskor, fürdetéskor sem kell levenni Alacsony dózisú, folyamatos hatóanyag-felszabadulást tesz lehetővé, ezzel folyamatos védelmet biztosítva kutyájának, macskájának  

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS/részlet/

 

1. A FORGALOMBA HOZATALI ENGEDÉLY JOGOSULTJÁNAK, TOVÁBBÁ AMENNYIBEN ETTÓL ELTÉR, A GYÁRTÁSI TÉTELEK FELSZABADÍTÁSÁÉRT FELELŐS GYÁRTÓ NEVE ÉS CÍME A forgalomba hozatali engedély jogosultja: Bayer Hungária Kft. (1123 Budapest, Alkotás u. 50.) A gyártási tételek felszabadításáért felelős gyártó: KVP Pharma + Veterinür Produkte GmbH, Projensdorfer Str. 324, 24106 Kiel, Németország

 

3. HATÓANYAGOK ÉS EGYÉB ÖSSZETEVŐK MEGNEVEZÉSE:  

 

Kistestű: Foresto 1,25 g + 0,56 g nyakörv macskáknak és kutyáknak < 8 kg A.U.V. : Egy szagtalan, vízálló, szürke nyakörv (38 cm) hatóanyaga: 1,25 g imidakloprid és 0,56 g flumetrin. Segédanyagok: Titán-dioxid (E171), vas-oxid (fekete ) (E172),dibutil-adipát, propilén szójaolaj (epoxidált), sztearinsav, PVC. 

 

Nagytestű: Foresto 4,50 g + 2,03 g nyakörv kutyáknak > 8 kg A.U.V.: Egy szagtalan, szürke nyakörv (70cm)  hatóanyaga: 4,5 g imidakloprid és 2,03 g flumetrin. Segédanyagok: Titán-dioxid (E 171), vas-oxid (fekete) (E 172), dibutil-adipát, propilénglikol-dikaprilokaprát, szójaolaj (epoxidált), sztearinsav, PVC.  

4. JAVALLAT(OK) Macska: Bolhásság (Ctenocephalides felis) kezelésére és megelőzésére 7- 8 hónapon keresztül. Megakadályozza az állat közvetlen környezetében a bolhalárvák fejlődését 10 hétig. A Foresto használható a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) gyógykezelési stratégiájának részeként.

A termék hosszan tartó, 8 hónapos, akaricid (ölő) hatással (Ixodes ricinus, Rhipicephalus turanicus) és repellens (táplálkozás ellenes) aktivitással rendelkezik kullancsfertőzés (Ixodes ricinus) esetén. Hatékony a lárva- vagy nimfaállapotú, illetve kifejlett kullancsok ellen. Előfordulhat, hogy a kezelés időpontjában már a macskán lévő kullancsok nem pusztulnak el a nyakörv felhelyezését követő 48 órán belül, és láthatóak maradnak a bőrbe fúródva.

Ezért ajánlott a macskába fúródott kullancsok eltávolítása a kezelés időpontjában. Az új kullancsfertözést megelőző hatás a nyakörv felhelyezése után két napon belül megkezdődik. Ideális esetben a nyakörvet a bolha- illetve kullancsszezon kezdete előtt kell felhelyezni.

Kutya: Bolhásság (Ctenocephalides felis) kezelésére és bolhafertőzés (Ctenocephalides felis, C. canis) megelőzésére 7 -8 hónapon keresztül. Megakadályozza az állat közvetlen környezetében a bolhalárvák fejlődését 8 hónapig.

A Foresto használható a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) gyógykezelési stratégiájának részeként. A termék hosszan tartó, 8 hónapos akaricid (ölő) hatással rendelkezik kullancsok (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus, Dermacentor reticulatus) ellen és repellens (táplálkozás ellenes) hatással rendelkezik kullancsok (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus) ellen.

Hatékony a lárva- vagy nimfaállapotú, illetve kifejlett kullancsok ellen. Előfordulhat, hogy a kezelés időpontjában már a kutyán lévő kullancsok nem pusztulnak el a nyakörv felhelyezését követő 48 órán belül és láthatóak maradnak a bőrbe fúródva.

Ezért ajánlott a kutyába fúródott kullancsok eltávolítása a kezelés időpontjában. Az új kullancsfertőzést megelőző hatás a nyakörv felhelyezése után két napon belül megkezdődik.

A termék közvetett védelmet ad a Rhipicephalus sanguineus kullancs által terjesztett Babesia canis vogeli és 'Ehrlichia canis kórokozók ellen, így csökkenti a kutya babéziózis és ehrlichiosis kialakulasának kockázatát 7 hónapig.

Szőrtetvesség (Trichodectes canis) kezelésére. Ideális esetben a nyakörvet a bolha- illetve kullancsszezon kezdete előtt kell felhelyezni.

Adatok
Várható kiszállítás
2021.09.23
Cikkszám
4989002002
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek