Carnilove Cicatáp Fresh Adult Csirke & Nyúl Gourmand  2Kg
Carnilove Cicatáp Fresh Adult Csirke & Nyúl Gourmand 2Kg
5 499 Ft

Carnilove Cicatáp Fresh Adult Csirke & Nyúl Gourmand 2Kg

Teljes értékű gabona- és burgonyamentes eledel friss hússal felnőtt macskák részére. Egyedülálló és független teremtmények a macskák, húsfogyasztók, teljes vérű ragadozók, akiknek életmódját erős vadászati ösztön határozza meg.

A Carnilove Fresh Chicken & Rabbit eledel a természeti törvények szerint készült, és kedvencének friss húsban gazdag, kiegyensúlyozott táplálkozást biztosít, különféle zöldségekkel, bogyókkal és gyógynövényekkel kiegészítve.
Rendelhető
Kiszerelési egység
5 499 Ft
Egységár: 2 750 Ft/KG
Részletek
• Fresh Adult Cat Chicken & Rabbit Gourmand- Csirke és Nyúl Hússal Teljes értékű gabona- és burgonyamentes eledel friss hússal felnőtt macskák részére. Egyedülálló és független teremtmények a macskák, húsfogyasztók, teljes vérű ragadozók, akiknek életmódját erős vadászati ösztön határozza meg. A Carnilove Fresh Chicken & Rabbit eledel a természeti törvények szerint készült, és kedvencének friss húsban gazdag, kiegyensúlyozott táplálkozást biztosít, különféle zöldségekkel, bogyókkal és gyógynövényekkel kiegészítve. A természetes étrend biztosítása elősegíti az egészséges emésztést, és segít fenntartani az optimális fizikai állapotot. Az ízletes, kiváló minőségű természetes összetevők ellenállhatatlanok még a legválogatósabb macskák számára is. Mindig biztosítson friss, tiszta ivóvizet kedvence részére.
Adatok
Márka
CARNILOVE
Életkor
ADULT
Kiszerelési egység
2kg
Várható kiszállítás
2021.09.23
Cikkszám
6521009964
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek